bouwend nederland

 

 

fundeon

Aannemersbedrijf Marell BV

 

Aannemersbedrijf Marell BV is een bouwbedrijf en aannemer gespecialiseerd in alles wat met beton te maken heeft. Ons bedrijf is gelegen te Wijnandsrade, vlakbij Heerlen in Zuid-Limburg. Het bedrijf is in 1999 opgericht door Jos Marell. In 2009 is het bedrijf overgenomen door zijn zoon Marco Marell.


Jarenlange ervaring in de bouwbranche.

 

Jos Marell is al in zijn jonge jaren begonnen bij bouwbedrijf Hermens BV en heeft een schat aan ervaring opgedaan in de loop der tijd. Met meer dan 50 jaar bouwervaring heeft zijn zoon Marco hier ontzettend veel van kunnen leren en profijt van opgedaan.
In de jaren vijftig was Jos vooral bezig met de bekisting van bruggen, flatgebouwen en andere grote projecten. Zoon Marco, inmiddels directeur en eigenaar van Aannemersbedrijf Marell BV, is van kleins af aan op de bouwplaats aanwezig geweest. Het inzicht en de ervaringen die hij op deze wijze heeft opgedaan, zijn momenteel van onschatbare waarde bij het bouwen en aanleggen van betontimmerwerken, vloeren, kelders, trappen, wanden, vlechtwerk, vijvers, zwembaden en nog veel meer, als het maar met beton te maken heeft.

Vader Jos is inmiddels met pensioen en zoon Marco timmert ondertussen hard aan de weg om Aannemersbedrijf Marell BV ook de komende jaren op de kaart te zetten. Vader Jos is natuurlijk wel nog altijd op de achtergrond aanwezig indien er voor hulp en indien nodig advies gevraagd moet worden.